Sunday, November 28, 2010

Sonakshi chart 26/11 tribute at the bugged in the context of the

The request channel timed out while waiting for a reply after 00:01:00. Increase the timeout value passed to the call to Request or increase the SendT...


The request channel timed out while waiting for a reply after 00:01:00. Increase the timeout value passed to the call to Request or increase the SendTimeout value on the Binding. The time allotted to this operation may have been a portion of a longer timeout.

Sonakshi Sinha bugged at 26/11 tribute occasion Sonakshi chart bugged 26/11 tunnustusta yhteydessä osoitteessa:Kysymys, joka käynnistyy ei vain asianosainen, mutta kaikki Intiasta on, että mitä yhteydessä kestää keskimäärin Intian mies toimimaan itse julkisissa paikoissa. Viime aikoina Gul Panag oli ill-treated Delhi Marathon on hyvin henkilöt, jotka olivat osallistuvien se. Näyttelijä ei voinut tiedoston maksuista, koska on vaikea tunnustavat miscreants, joka Hemmottele itseäsi säädyttömiä määrämuotoiset peittämistä itse numerot. Hän syytti se Delhi kulttuuria.

Vielä uudelleen toiseen nuorten näyttelijä oli tehtävä samanlaisia vaaratilannetta. Sonakshi tuli osallistumaan tapahtuman järjestää kolme kansalaisjärjestöjen 26/11 uhrien Gandhi puutarha lähellä Etelä Mumbai Mantralaya osoitteessa muistissa. Sonakshi tuli tapahtumaan, istui tuntia ja samalla tavalla, kuin hän oli sieltä suuri joukko ihmisiä alkamisen jälkeen häntä. Niille, jotka olivat hänen kulta fanit harvat olivat olemassa vain, jos haluat luoda ongelmia. Sonakshi tunsin jotain ruma ja päättele hänen askelen yrittänyt, mutta väkijoukko jälkeen relentlessly. Jotkin niistä joitakin alkoi sanoen “Idhar dekho naa, humse baat karo naa”, koska ne yrittänyt tulevien, sulje ja joitakin kosketti häntä hänen käsivarren ja hänen lapa.Niiden toiminta oli olutta ja ulkopuolinen järjestyksessä.

Sonakshi: n bouncers kiirehtinyt hänen loppui paikka ja piilossa hänen auto, joka sped pois.Ravistellaan, niin että hän oli kyyneleitä, kun hän jätti Dabangg tyttö oli.On sanoi, että tällaisesta toiminnasta ja että liian yhteydessä, joka vaatii yhden on valmis ja sopusoinnussa, on täysin ei voida hyväksyä.

Tags: bugged, chart, context, sonakshi, tribute
Posted in Bollywood Latest News

You can leave a response, or trackback from your own site.


View the original article here